Jak zredukować koszty i zwiększyć porządek w firmie?

Case study w branży Gastronomia: North Food Polska S.A.

company logo

Kilka słów o firmie

North Food S.A. to firma powstała w 2002 roku. Zarządza 42 restauracjami w formacie szybkiej obsługi oraz z obsługą kelnerską pod znanymi markami: North Fish i John Burg.

Wyzwania

Wśród wyzwań, którym musiała stawić czoła firma były: rozproszona struktura organizacji, różne godziny otwarcia restauracji i natężenie ruchu, setki pracowników zatrudnionych w różnych wymiarach czasu pracy, w tym studenci o ograniczonej dyspozycyjności, przepisy Kodeksu Pracy.

Efekty po wdrożeniu grafiku optymalnego

Grafik Optymalny zapewnił firmie North Food Polska S.A. grafiki czasu pracy zgodne z przepisami i dostosowane do ruchu w restauracjach, kontrolę nad kosztami pracy oraz usprawnił proces naliczania pensji.

Możliwości programu dla branży: Gastronomia

Automatyczne generowanie grafików zgodnych z KP

Zgodność grafików z budżetem

Dostosowanie ilości pracowników do ilości klientów

Automatyzacja wszystkich procesów związanych z czasem pracy- e-obieg wniosków urlopowych, ewidencje itd.

Powiadomienia pracowników o zmianach w grafikach

Możliwość zarządzania pracownikami w wielu działach w ramach jednego konta oraz dzielenia czasu pracy między różne stanowiska/działy

Opinia klienta

"Bardzo dobry program. Zdecydowanie ułatwia pracę - tworzenie grafików dopasowanych do potrzeb i rozliczanie godzin. Intuicyjny. Łatwy kontakt z opiekunem z firmy, który szybko i sprawnie wyjaśnia wszystkie wątpliwości. Firma otwarta na sugestie. Sam program cały czas się rozwija i powstają kolejne przydatne moduły."

Lidia Łukasiak, New Business Manager, North Food Polska S.A.

Wypróbuj Grafik Optymalny. Pierwszy miesiąc gratis!

Cena obejmuje wszystkie funkcje

15zł / osoba / miesiąc

Umowa na 12 miesięcy

18zł / osoba / miesiąc

Umowa na 6 miesięcy

20zł / osoba / miesiąc

Umowa na czas nieokreślony

WYPRÓBUJ ZA DARMO

*Podane ceny są cenami netto (należy doliczyć podatek VAT 23%).